Ik wil mijn huwelijk redden

U bent al zolang getrouwd, maar u heeft geen plezier meer met uw partner? Reeel snapt hoe vervelend dit is. De reden dat u geen plezier meer heeft met uw partner kan voortkomen uit verschillende gebeurtenissen in uw leven. Op dit soort momenten is het soms verstandig om uw problemen toe te geven en hulp in te schakelen voordat het écht te laat is. Bekijk de website van Reeel en kijk wat een huwelijkstherapeut voor u kan betekenen.

Verschijnselen

U heeft erg veel ruzie met uw partner, ook in het bijzijn van uw kinderen. U weet dat dit niet leuk is voor de kinderen, maar soms kunt u het gewoon niet voorkomen. Ook heeft u te weinig aandacht voor de gevoelens van de ander. U probeert soms zelfs expres elkaar te kwetsen. U heeft het idee dat u niet meer houdt van uw partner en er worden enkel nog verwijten naar elkaar gemaakt. Herkenbaar? Niemand wilt zo verder leven. Soms is het daarom verstandig om in huwelijkstherapie te gaan. U hebt ooit voor elkaar gekozen, maar soms is die reden waarom even kwijt. In huwelijkstherapie wordt aandacht besteedt aan beide partners. U moet elkaar weer terug vinden.

Voordelen

Duur huwelijkstherapie leert u elkaar weer opnieuw kennen. Soms betekend dit een gelukkige voortgang van uw huwelijk en soms ook niet. Het belangrijkste is dat u beide weer gelukkig wordt – met name wanneer er kinderen in het spel zijn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.