Hulp van een mediator

Zit u in een arbeidsconflict of echtscheiding en bent u daarom op zoek naar een mediator in Arnhem of misschien wel Breda? Op de site van Gecertificeerde mediators vindt u een overzicht met mediators bij u in de buurt. De mediator gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een nette en passende oplossing.

De mediator

Een mediator is onafhankelijk en neutraal. Beide partijen kunnen bij de mediator terecht. De mediator is de gespreksleider in uw conflict en zorgt voor een goede oplossing. De mediators zijn onder andere gespecialiseerd in arbeidsconflicten en echtscheidingen, maar ook voor andere zaken kunt u bij ze terecht. Voorbeelden van zaken zijn het verdelen van bezittingen, verdeling van schulden, alimentatie, de woning en de zorgregeling voor de kinderen. Wanneer u kiest voor een mediator bespaart u veel tijd en stress. De mediators hebben veel ervaring en hebben vaak alles al een keer meegemaakt. Hierdoor kunnen zij u goed helpen bij elk conflict.

Op de site

Op de site van Gecertificeerde mediators vindt u het overzicht aan mediators, waaronder een mediator in Breda. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor mediation? Ga naar de site voor meer informatie of neem gerust contact op. Ook kunt u een vrijblijvende afspraak plannen met één van de mediators.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.