Hond in dierenpension

Ben je al een tijdje op zoek naar een fijn honden hondenpension in- of in de buurt van Nijmegen? Wellicht gaan jij en je partner op vakantie en de hond kan niet mee. Je zoekt dus een fijne plek waar deze een aantal nachten of weken kan verblijven. Bij Dierenpension Ingen ben je aan het juiste adres. Een pension dat bekend staat om haar grote liefde voor honden, enthousiasme en werkervaring met verschillende type honden. Lees gauw verder voor meer informatie.

Dierenpension Ingen

Bij Dierenpension Ingen wordt er nauwkeurig naar jouw persoonlijke wensen geluisterd. Wanneer het mogelijk is wordt jouw hond bij een andere hond in een kennel geplaatst. Dit is niet vanwege ruimtegebruik, maar juist om de hond kennis te laten maken met een vriendje. Ineens wordt de hond voor onbekende tijd (voor hem/haar) bij z’n baasje weggehaald. Hem of haar een nieuw maatje geven is dan het minste wat je kunt doen. Zo’n maatje wordt uitgekozen op bepaalde criteria, zoals grote, leeftijd, karakter en ras. Daarnaast gaat iedere hond vier keer per dag naar een speelweide. Hier kunnen ze even dollen, rennen en gek doen. In totaal zijn er elf speelwijden voor alle honden.

Interesse

Heb je interesse in Dierenpension Ingen? Naast de verschillende voordelen die hierboven zijn opgenoemd, zijn er nog veel meer. Bekijk hiervoor even de website door hier te klikken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.