Het roer om met Ferm Living behang

Een nieuw seizoen komt eraan! In het najaar zitten we vaak meer binnen dan buiten en kruipen we knus op de bank. Hierbij horen gezellige kussens, plaids, kaarsjes aan en grote mokken thee. Niet gek dat we de behoefte krijgen om ook ons huis net even anders in te richten. Inspiratie opdoen kan eenvoudig , bijvoorbeeld bij de hippe webshop Wonenmetlef.

Een ander sfeertje, hoe pak je dat aan?

Door de kleuren in je woning te veranderen komt er eigenlijk direct een andere sfeer. Dit hoeft niet te betekenen dat u grote investeringen moet doen. Door de stoffen te veranderen wordt de sfeer eigenlijk al anders. Dit kan bijvoorbeeld door de kussenshoesjes op uw bank te vervangen, door een ander kleed op de grond te leggen of door een ander plaid op uw bank te leggen. Ook gordijnen en dekbedovertrekken bepalen voor een groot deel de sfeer. De kleine details werkt u af met passende accessoires zoals een mooie vaas, kaarsenstandaard of opbergbakken. Er zijn genoeg accessoires volgens de laatste trends op internet te vinden. Wonenmetlef biedt deze aan.

Of pak het groots aan

Zin om echt het roer om te gooien? Dan kunt u ervoor kiezen om een muur opnieuw te schilderen met een andere kleur of een mooi behangetje. Bezoek de webshop voor Ferm Living behang.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.