Het dragen van een lederhosen

Geboren ben ik in de Achterhoek waar het enorm vaak gebeurd dat u wordt aangekeken wanneer u een aparte kleding draagt. In het oosten van het land is het vaak een feit dat men naar elkaar kijkt hoe de ander eruit ziet. Echter woon ik sinds kort in het westen van het land en gaat het er hier totaal anders aan toe. Iedereen kijkt namelijk nergens meer van op en gedraagt zich gewoon enorm relaxt bij het kleding van een ander. Dit heb ik getest door middel van het dragen van Oktoberfest kleding in de Achterhoek en vervolgens in Amsterdam.

Raar aangekeken

In het oosten van het land werd er direct opgekeken toen ik in mijn lederhosen door de straten aan het wandelen was. Iedereen keek me apart aan en had het gevoel dat ik niet helemaal goed in mijn hoofd was. De mensen hadden duidelijk een oordeel over de kleding die ik droeg. Vervolgens in Amsterdam gekomen droeg ik nog altijd de lederhosen. Hier viel het mij vooral op dat niemand op keek van mijn aparte kleding en dat iedereen gewoon zijn eigen ding bleef doen.

Dragen lederhosen

Wilt u graag een lederhosen dragen? Koop deze dan online via Lederhosen.nl!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.