Heideroos verzorgt uw catering in Zutphen

Heeft u de afgelopen feestdagen flink staan zwoegen in de keuken? Was het een hoop gestress met het kopen van de boodschappen en het voorbereiden van alle hapjes en maaltijden? Waarom doet u het volgend jaar niet anders! Zet uzelf in het zonnetje en zorgt dat ook u bedient wordt. Dit kan natuurlijk door uiteten te gaan maar u kunt ook zelf een cateraar laten komen, bijvoorbeeld Heideroos een catering in Zutphen.

Laat u zelfs bedienen door de Heideroos!

De Heideroos verzorgt uitgebreide buffetten maar ook hapjestafels voor iedere wens. U kunt zelf uw smaken en speciale wensen doorgeven en hier zal door Heideroos rekening mee worden gehouden. Ook kunt u zelfs ervoor kiezen om bijbehorend personeel in te huren zodat uw gasten ook bedient worden en u zelf niet met drankjes hoeft te lopen. Dit zorgt ervoor dat uzelf ook uitgebreid van de feestdagen kan gaan genieten en u kan blijven zitten. Want zeg nou zelf: zo brengt u toch het liefst de feestdagen door!

Meer weten over de Heideroos?

Wilt u meer weten over de Heideroos? Op de website staat alle informatie plus prachtige foto’s van de de buffetten die ze in het verleden hebben gemaakt. Voor een bezoekje aan de website klikt u hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.