Ga voor die Brabantse safari

Door te kamperen in een safaritent beleven jullie een levensechte safari gewoon in eigen land. Je kunt je koffer in je eigen Jeep, o f andere auto natuurlijk, leggen en kunt al in Brabant stoppen met rijden, want in Brabant beleef je de meest avontuurlijk vakantie in een safaritent. Hier beleef je namelijk een vakantie voor het gezin in een heuse safaritent. Bijkomend voordeel? Hier ga je geen enge dieren tegenkomen. Wél kun je rekenen op een lekker bed, want alle tenten zijn luxe ingericht.

 

Overnachten, bewegen, eten, genieten

Het zijn de ingrediënten van de beste vakantie voor het hele gezin. Naast die toffe safaritent met die lekkere bedden, is er natuurlijk nog meer te doen op dit vakantiepark. Op dit vakantiepark zijn er ontzettend veel leuke dingen te ondernemen. Wat dachten jullie van zwemmen, sporten of helemaal creatief bezig te gaan? Ook buiten het park kunnen jullie genieten van een prachtige omgeving en de verrassend leuke steden rondom het park. Voor de meest afwisselende vakantie moeten jullie hier zijn. Geen zin in een safaritent? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden om te overnachten. Jullie stellen je eigen vakantie helemaal zelf samen? Natuurlijk willen jullie weten waar deze gave vakantie te boeken is.

 

Dit wordt jullie mooiste vakantiefotoboek!

TerSpegelt is een 5-sterrencamping, de ANWB riep TerSpegelt daarbij uit tot Camping van het jaar. De allermooiste huuraccommodaties, een sportplein met volop activiteiten, het sterrenstrand en uitgebreide horecafaciliteiten. Pak dus gewoon vast de camera erbij en denk vast na wat jullie meenemen, want dit vakantiepark heet jullie van harte welkom. Een laatste tip, zorg dat je er snel bij bent, want er zijn meer mensen die deze camping hebben leren kennen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.