Fysiotherapie in Doetinchem

Heeft u pijnklachten die behandeld moeten worden door een fysiotherapeut? Kom dan naar Fystiotherapie & Shockwave Doetinchem. Hier werken specialisten op het gebied van hielspoor, maar ook voor andere klachten kunt u terecht bij Fysiotherapie Doetinchem.

De technieken

Er wordt bij Fysiotherapie & Shockwave Doetinchem gewerkt met onder andere Laser en ESWT. Dit zijn de nieuwste technieken. Deze technieken en behandelmethodes zorgen voor een snel en efficiënt verloop van het proces. Samen met u stellen ze een behandelplan op om uw klachten te bestrijden en om te voorkomen dat er nieuwe klachten ontstaan. Bij Fysiotherapie Doetinchem zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van hielspoor. Om van de klachten van hielspoor af te komen moet het goed behandeld worden. Bij Fysiotherapie Doetinchem bent u aan het juiste adres voor een effectieve behandeling. Ze gebruiken een revolutionaire schockwavetherapie. Naast de behandeling hielspoor, kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld sport fysio, schouder verkalking, manuele therapie en dry needling.

Inschrijven voor een afspraak

Wilt u uw klachten laten behandelen door Fysiotherapie in Doetinchem? Op de site kunt u zich inschrijven voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kunt u rustig alle mogelijkheden bespreken. Voor vragen en voor informatie gaat u naar de site of u neem contact op met de praktijk.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.