Flexibele rookkanalen

Bent u op zoek naar een nieuw flexibel rookkanaal, bijvoorbeeld een schoorsteenvoering? Bij Rookkanaalexpert bent u dan aan het juiste adres. Rookkanaalexpert levert rookkanalen in verschillende soorten en maten. U kunt hier terecht voor alle soorten kanalen en ook voor installatie.

De verschillende rookkanalen

De rookkanalen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Rookkanaalexpert levert dubbelwandig geïsoleerde RVS rookkanalen, flexibele RVS rookkanalen voor houtkachels, concentrische RVS rookkanalen en flexibele RVS rookkanalen voor gashaarden. Een flexibele RVS rookkanaal, zoals schoorsteenvoeringen, worden gebruikt in het geval van een bestaand rookgasafvoer kanaal. Flexibele rookkanalen zijn beschikbaar in twee soorten. Zo kunt u kiezen uit een enkel gedraaide en een dubbel gedraaide variant. De dubbel gedraaide wordt alleen gebruikt bij houtkachels. De rookkanalen zijn eenvoudig te monteren en u krijgt 14 dagen retourrecht.

Meer informatie over Rookkanaalexpert

Rookkanaalexpert biedt u naast de rookkanalen ook de bijbehorende accessoires van een haard of kachel. Ook kan Rookkanaalexpert zorgen voor een volledige en vakkundige installatie. Ze leveren en installeren door heel Nederland en de bezorging is gratis. Bent u benieuwd en wilt u meer weten? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met Rookkanaalexpert en zij helpen u graag verder met al uw vragen over een rookkanaal.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.