Fitness met Quality sports

Wanneer u werkt aan uw conditie, kan een loopband of hometrainer natuurlijk niet ontbreken. Met een loopband, hometrainer of crosstrainer in huis, kunt u sporten wanneer u wilt en bent u nooit afhankelijk van het weer of de sportschool. Bij Quality sports kunt u uw hometrainer, crosstrainer of loopband aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs.

De apparatuur

De apparatuur van Quality sports is van hoge kwaliteit. Ze zijn van de beste materialen gemaakt en dragen ook erkende keurmerken. Een loopband heeft een breed en comfortabel loopvlak. De loopband houdt een stabiele snelheid aan bij intensieve trainingen. Dit komt door de geluidsarme en sterke motor in samenhang met rollers. Met de loopband kunt u verschillende trainingsprogramma’s volgen. Hometrainers zijn er in verschillende soorten. Het verschil zit hem in het vliegwiel aandrijfsysteem. Het zadel is altijd volledig te verstellen voor een optimaal comfort. De hometrainer is een gemakkelijk te gebruiken apparaat. De crosstrainer is geschikt voor het trainen van uw rug, schouders, borst, buik, armen, heupen, billen, dijen en kuiten. U kunt lopen, fietsen, steppen of skiën met de crosstrainer.

Informatie

Bent u benieuwd naar de fitnessapparatuur van Quality sports? Ga naar de site en bekijk het volledige aanbod. Wilt u loopbanden kopen of één van de andere apparaten? Op de site kunt u eenvoudig bestellen. Voor meer informatie mag u gerust contact opnemen met Quality sports.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.