Ektiv de vastgoedbeheerder

Bent u op zoek naar een vastgoedbeheerder die u kan helpen bij de zorg rondom uw appartementencomplex? Ektiv VvE Beheer is een vastgoedbeheerder en werkzaam in een straal van ongeveer 60 kilometer rond Rotterdam en beschikbaar voor de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord Brabant en Zeeland. Ektiv Beheer heeft één missie en dat is om klanten te ontzorgen bij het beheer van een appartementencomplex en het besturen van hun vereniging van eigenaars. Ze bieden een totaalpakket aan diensten aan en streven er naar om tijd, geld en zorgen voor een organisatie of vereniging te besparen.

De voordelen

Bij Ektiv werken ze met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket. Dit doen zij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook beschikken ze over een eigen storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is. Bij Ektiv profiteert u van nog veel meer voordelen. Voorbeelden zijn een repressentatieve exploitatie begroting, goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken en de mogelijkheid om het bestuur om facturen te accorderen voor deze worden voldaan.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de andere voordelen en wilt u meer informatie over Ektiv VvE Beheer, de VvE beheerder Den Haag? Ga naar de site voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ze op.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.