Eiken vloer laten onderhouden

Thuis ook een mooie vloer liggen waar u ontzettend blij mee bent? Vergeet dan niet om uw parket of eiken vloer regelmatig te laten onderhouden. Deze vloeren hebben om een aantal jaar een onderhoudsbeurt nodig om mooi te blijven. Een professioneel vloerenbedrijf zoals Maerssens Vloerenhuys voert deze onderhoudsbeurt graag voor u uit.

Wat doet Maerssens Vloerenhuys?

Ze zijn een bedrijf in het leveren, leggen en onderhouden van mooie houten vloeren. Voor zowel een nieuwe vloer als voor de renovatie van uw huidige vloer kunt u bij hen terecht. Ze adviseren u graag over de aankoop van een nieuwe houten vloer. Ze hebben een breed assortiment waar u de vloer van uw dromen tussen kan vinden. Professionele leggers zorgen dat deze bij u thuis perfect wordt gelegd.

Uw huidige vloer renoveren?

Een vloer is het mooist als erop geleefd is, maar dat betekent niet dat deze beschadigd hoeft te zijn. Door uw vloer regelmatig te laten opschuren in zeer dunne laagjes door een professional en te laten voorzien van het nodige onderhoud heeft u een mooie vloer waar u met veel plezier jaren mee kan doen!

Laat ook thuis uw eiken vloer schuren   door een professional en hij gaat weer jaren mee!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.