Een sociale werkplaats in Rotterdam gezocht? Packstore!

Heeft u als ondernemer nog een berg met werk liggen? Maar lukt het u niet om het rond te krijgen? Wellicht is het een goed idee om de werkzaamheden waarvan het kan, uit te besteden aan een ander bedrijf. Een sociale werkplaats is ideaal om eenvoudige klussen aan te overhandigen. Hier werken mensen die voor een scherpe prijs met veel plezier het werk uitvoeren. En zo houdt u tijd over voor andere zaken. Packstore is een sociale werkplaats voor Rotterdam!

Klussen voor Packstore

Heeft u verschillende halffabricaten waarvan u graag een eindproduct zou willen? Of wil u zaken laten in- en ompakken in dozen? Packstore kan dergelijke  werkzaamheden gemakkelijk voor u uitvoeren. Ook voor last-minute klussen of in het weekend staan ze voor u klaar. En in de meeste gevallen kost u dat niets extra’s. Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd is het ook mogelijk om het tijdelijk bij Packstore te laten opslaan. Vanuit daar kan het gemakkelijk worden verstuurd naar klanten en andere afnemers, en hoeft u er zelf geen opslagplaats voor te regelen.

Neem contact op met Packstore!

En wie weet profiteert u straks ook van de diensten van Packstore! Op de website leest u alles over de diensten, voor meer informatie klikt u hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.