Een RVS rollenbaan koopt u hier

Heeft u een rollenbaan nodig om verschillende producten te verplaatsen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een rollenbaan is er namelijk in verschillende soorten en maten. Zo vindt u onder andere een RVS rollenbaanin het assortiment van ACB Transportbanden. Deze rollenbaan is gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor is het erg gebruiksvriendelijk, erg duurzaam en is het materiaal licht van gewicht. De overige materialen van een rollenbaan zijn staal, aluminium of keramiek. Welke past het beste bij uw producten?

De mogelijkheden van een rollenbaan

De RVS rollenbanen hebben verschillende toepassingen, zoals aangedreven rollen, niet-aangedreven rollen en conische rollen. Daarbij is elke rol bedoeld voor een andere toepassing. Maar hoe weet u nou welk materiaal het beste past in uw productiehal? Dit heeft te maken met het gewicht van de producten van uw bedrijf. Vraag even hulp voordat u zelf overgaat tot een aankoop.

Hulp bij het aankopen

Schaf dus niet zomaar zelf een rollenbaan aan, want wellicht is het niet geschikt voor uw producten. Een rollenbaan koopt u ook niet vaak, dus het moet wel een goede aankoop zijn. Daarom is het raadzaam om u te laten informeren door de specialisten vanACB Transportbanden. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u over van alles informeren. Het zou namelijk zonde zijn als u uiteindelijk toch de verkeerde heeft aangeschaft. Bel ze gerust even op en zij staan u graag te woord. Mailen kan natuurlijk ook altijd.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.