Een mooie camping met privé sanitair

Recreatiepark de Leistert is eencamping met privé sanitair. U bent er dus zeker van dat u uw eigen sanitair ter beschikking heeft en dit niet hoeft te delen met anderen. U kunt daardoor dus het kamperen combineren met comfort. Iedere unit met privé sanitair beschikt over een eigen douche, een eigen toilet, een eigen wastafel én een eigen vaatwasmachine. U hoeft dus niet meer te lopen naar de toiletten met een wcrol onder de arm. Ook heeft u altijd warm water door de design-radiatoren. Wat wilt u nog meer?

Een prima camping

Waarom kiest u voor deze camping>en niet voor een andere? Er zijn hier een aantal redenen voor. Naast de kampeerplekken met privé sanitair heeft de camping ook luxe bungalows in authentieke stijl. Hier kunt hier heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad en genieten van de overige faciliteiten. Er is een groepsbungalow met sauna en whirlpool en als laatste vindt u op dit park een buitengolfslagbad en natuurwater met een grote speeltuin! Genoeg redenen dus om deze camping te bezoeken.

Reserveer snel een plekje

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze camping met privé sanitair? Op de website vindt u meer informatie over de accommodatie en alle faciliteiten waar u van kunt profiteren wanneer u komt kamperen op deze camping.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.