Een freelance secretaresse inhuren

Kunt u wel wat secretariële ondersteuning gebruiken, maar wilt u geen vaste secretaresse aannemen? Bij SecretariA bent u dan aan het juiste adres. Zij hebben voor u de ideale oplossing. SecretariA biedt u een freelance secretaresse op de momenten dat u hulp nodig heeft. De freelance secretaresse komt bij u op locatie en voert uw secretariële werkzaamheden uit. Naast een freelance secretaresse bieden zij ook telefoondienst en een notuleerservice.

Een freelance secretaresse

Een freelance secretaresse kan voor u verschillende werkzaamheden uitvoeren. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: vergaderingen notuleren, e-mail screenen en beantwoorden, agendabeheer en afspraken inplannen, teksten schrijven en redigeren, organisatie en regelwerk, correspondentie en mailings verzorgen en geluidsbestanden uitwerken. U betaalt de secretaresse alleen voor de momenten dat u ondersteuning nodig heeft. Verder kan u zelf bepalen hoe de secretaresse de werkzaamheden uitvoert. U profiteert van veel voordelen met een freelance secretaresse. Een voorbeeld is de tijd besparing.

De werkzaamheden

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van SecretariA en wilt u meer weten over de freelance secretaresse? Ga naar de site of neem vrijblijvend contact op en zij helpen u graag verder. Ook kunt u via de site een contactformulier invullen en zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.