Een echte aanrader: recreatiepark de Leistert

Bent u op zoek naar een vakantieadres in eigen land? Zoek dan niet verder! Wij weten waar u terechtkunt. Voor het ultieme vakantiegevoel bevelen wij u  Recreatiepark de Leistert aan. Dit park is gelegen in het midden van Limburg en er valt hier superveel te beleven, maar u kunt natuurlijk ook lekker tot rust komen in één van de gehuurde accommodaties of bij uw eigen tent of caravan.

Bowlen en golfen
U kunt bij dit recreatiepark zo veel beleven dat u zich niet hoeft te vervelen. Er zijn genoeg faciliteiten op de camping zelf. Zo is er bijvoorbeeld een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Maar ook worden er elke week leuke activiteiten georganiseerd door de het recreatieteam. Ook in de omgeving valt er veel te beleven. Ga lekker wandelen in een van de natuurparken of breng een bezoekje aan een van de nabijgelegen steden.

Meer weten over recreatiepark de Leistert?
Bent u na het lezen van deze blog benieuwd naar meer informatie over recreatiepark de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website van het park. Wilt u een plekje bemachtigen op het park? Wacht dan niet te lang met boeken, want zo weet u zeker dat u een mooi plekje heeft op het recreatiepark.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.