Duurzame panelen van Scholten Panelen

Wanneer u behoefte heeft aan een professionele paneelbouwer, bent u bij Scholten Panelen op het juiste adres. De panelen van SPL zijn van een hoge kwaliteit en worden gebouwd door een ervaren paneelbouwer, zodat u altijd wordt voorzien van de beste kwaliteit. Groot voordeel van de panelen van SPL is dat zij oog hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom duurzame producten leveren. 

Kwaliteit en service

Scholten Panelen biedt u de beste service, ook op uw eigen locatie. Tevens is de paneelbouwer in het bezit van een certificaat van Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven, waardoor hij zelfstandig en veilig kan werken en u de beste kwaliteit kan leveren. Scholten biedt – naast milieuvriendelijke panelen – u de keuze in standaard panelen of maatwerk en komt graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de panelen van SPL? Neem dan een kijkje op de website. Hier kunt u online vrijblijvend informatie aanvragen over alle mogelijkheden bij Scholten Panelen. U kunt op de website ook laten weten dat u graag terug gebeld wil worden, door op de button ”bel mij terug” te klikken. Wanneer u uw nummer achterlaat, neem SPL zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.