De specialist in co-packing

Bent u op zoek naar hulp bij het in en ompakken van uw goederen? Packstore kan u helpen bij het handmatig in en ompakken. Daarnaast leveren ze nog meer diensten, waaronder het stickeren van producten, inpakken van mailings, opzetten en afvullen van displays en het monteren van halffabricaten naar eindproduct. Packstore is de specialist op het gebied van logistiek en co-packing.

Maatschappelijk ondernemen bij Packstore

Bij Packstore doen ze aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze nemen de verantwoordelijkheid ten aanzien van mens en maatschappij. Bij Packstore zijn mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door samen te werken met verschillende uitkeringsinstanties wordt aan deze mensen de kans geboden om zich te ontwikkelen in de maatschappij. Packstore combineert het maatschappelijk verantwoord ondernemen met de wensen van de klanten. Deze wensen bestaan uit kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en de scherpe tarieven. U profiteert bij Packstore van veel voordelen, bijvoorbeeld de unieke last-minute service. Ook in het weekend en in de avond kunt u hier gebruik van maken.

Hulp van Packstore

Wilt u de hulp van Packstore, de sociale werkplaats Hengelo, en bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Packstore. Ook kunt u op de site direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.