De perfecte jurk van Jasmin Mode

Bent u voor een bijzondere en feestelijke gelegenheid op zoek naar de perfecte jurk? Bij Jasmin Mode hebben ze een ruime keuze aan avondjurken, galajurken en cocktailjurken. De jurken zijn chique en elegant en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U bekijkt de volledige collectie op de site.

Jasmin Mode

De jurken van Jasmin Mode zijn van een perfecte kwaliteit en u betaalt een scherpe prijs en nooit te veel. Bij Jasmin Mode vindt u een ruim aanbod aan jurken en bijbehorende accessoires. De jurken zijn al verkrijgbaar vanaf 39 euro. De jurken beginnen bij maat 34 en lopen tot maat 44. Een aantal jurken zijn ook verkrijgbaar tot maat 50/52. Op de site van Jasmin Mode kunt u de jurken bestellen. Bij een order boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten.

Op afspraak jurken passen

Een maat kiezen kan soms lastig zijn en daarom heeft Jasmin Mode daarvoor een oplossing. U kunt op afspraak de jurken komen passen. Zij voorzien u daarnaast van professioneel advies en persoonlijke service. Benieuwd naar het assortiment? Ga dan direct naar de webshop. In de webshop kunt u online galajurken bestellen of één van de andere prachtige jurken. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Jasmin Mode.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.