De Heideroos voor een perfecte locatie en catering

Zijn jullie op zoek naar een mooie locatie voor jullie bruiloft? Kom dat eens naar Restaurant, Partycentrum Catering de Heideroos. De Heideroos ligt op een mooie locatie in Eerbeek. Zij beschikken over een prachtige zaal van circa 200 vierkante meter, de maximale capaciteit is 130 personen. De Heideroos is uw catering in Zutphen en omgeving.

De Heideroos

Bij de Heideroos zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie bruiloft tot een mooie en onvergetelijke dag te maken. Je huwelijksdag is toch de mooiste dag van je leven zegt men altijd. De mensen van de Heideroos willen daar graag aan meewerken. Zij bieden een grote diversiteit aan warme- en/of koude hapjes en diverse buffetten. op de site vind je alle informatie. Het team van de Heideroos zal samen met jullie het programma en jullie wensen doornemen om zo tot een prachtig geheel te komen. Elke bruiloft is maatwerk, zij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen, tot het entertainmentprogramma aan toe. Kortom: zij doen al het mogelijke om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

Interesse

Wil je meer informatie over de Heideroos? Bezoek dan de website. Op de site vind je alle informatie. Wat ook leuk is op deze site, is de virtuele tour. Je klikt op de button impressie, vervolgens rondleiding en je krijgt een prachtig beeld van de Heideroos.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.