De dakdekker in Arnhem

Heeft u een lekkage aan uw dak of wilt u uw dak vervangen? Schakel dan de hulp in van een dakdekker. Dama-dakbedekkingen in Arnhem is een jong en dynamisch bedrijf en gespecialiseerd in het onderhoud en bedekken van daken. Dam-dakbedekkingen levert vakkundig werk en goede service tegen een aantrekkelijke prijs.

De werkzaamheden bij Dama

Dama-dakbedekkingen werkt voor particulieren en voor nieuwbouw – en renovatieprojecten. Dama-dakbedekkingen kan verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo kunnen ze lekkages voorkomen, lekkages repareren en lood en zinkwerk aanbrengen. Ook kunnen ze het dak isoleren of het dak vervangen. Voordat zij voor u aan de slag gaan, komen ze eerst langs voor een gratis dak inspectie. Vervolgens worden de plannen doorgesproken en dan gaan zij voor u aan de slag. U heeft 10 jaar garantie en u kunt gebruik maken van een gratis adviesgesprek vooraf. Dringend een reparatie nodig? Dama-dakbedekkingen staat ook dan voor u klaar. Zij zorgen dat uw dak met spoed gerepareerd wordt.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Dama-dakbedekkingen, de dakdekker in Arnhem? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Dama. Zij kunnen u gelijk al voorzien van advies. Een offerte aanvragen is ook mogelijk via de site.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.