De Brug Taxaties gespecialiseerd in grondzaken

Heeft u advies nodig bij grondzaken? De Brug Taxaties kan u voorzien van deskundig advies op het gebied van grondzaken, maar ook op gebied van taxaties en voor een planeconoom. De Brug Taxaties is een gespecialiseerd bedrijf en snel inzetbaar.

De mogelijkheden

De Brug Taxaties is inzetbaar voor zowel bedrijven als de overheid. Ze hebben veel mogelijkheden te bieden. Zo kunnen ze voor een bedrijf taxaties uitvoeren. Dit doen zij vooral van bedrijfsmatig, landelijk en agrarisch vastgoed. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende soorten taxaties. Ook op het gebied van grondzaken zijn ze gespecialiseerd. Met veel kennis en ervaring helpen zij u bij bijvoorbeeld onteigening, grondwetgeving, gronduitgifte en grondbeleid van de overheid. Tot slot is De Brug Taxaties gespecialiseerd in planeconomie. Zij kijken of de gebiedsontwikkeling die een bedrijf of de overheid voor ogen heeft ook haalbaar en verantwoord is. De Brug Taxaties onderzoekt en adviseert.

De site van De Brug Taxaties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij De Brug Taxaties? Neem dan een kijkje op de site. Op de site vindt u veel informatie over de verschillende mogelijkheden. Heeft u vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met De Brug Taxaties. Op de site vult u eenvoudig een contactformulier in of u neemt telefonisch contact op.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.