De Bellfires haarden van Haardenexpert

Een haard of kachel kan bijna niet ontbreken in uw woning. Bent u op zoek naar een moderne haard of juiste naar een knus kacheltje? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres. Bij Haardenexpert verkopen ze alle soorten haarden en ook kunt u hier een kachel kopen.

De Bellfires Corner Bell serie

Bij Haardenexpert kunt u haarden van het merk Bellfires kopen. Dit merk heeft verschillende series gashaarden. Een voorbeeld is de Bellfires Corner Bell serie. Dit is een moderne gashaard met een keuze uit de vuurdecoratie en de hoek link of rechts uitgevoerd. U kunt de hoogte van de vlammen zelf regellen met één klik op de knop. De haard is leverbaar met verschillende brander decoraties. Met de Bellfires corner Bell haard heeft u een absolute warmtebron in uw woning. Bent u benieuwd naar de haard? U kunt de Bellfires serie komen bekijken in de showroom van Haardenexpert.

De haarden bekijken

Wilt u de haarden van Haardenexpert bekijken? Dat kan in de showroom. Ook kunt u op de site het complete assortiment vinden. Op de site bestelt u eenvoudig uw haard online en ze leveren de haard bij u thuis af. Voor meer informatie over de Bellfires Corner Bell gaat u naar de site of u neemt contact op met Haardenexpert en zij helpen u verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.