Dagje ontspannen in de natuur

Op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje uit met de familie? Denk dan is aan één van de mooiste stadjes in Nederland: Giethoorn. Bij De Witte Hoeve in Giethoorn heb je de keuze uit verschillende activiteiten. Bij sommige activiteiten is het zelfs mogelijk een volledig arrangement bij te boeken. Wist je namelijk dat Giethoorn bekend staat als het Venetië van Italië? Een aanrader is om een een fluisterboot te huren in Giethoorn. Zo kom je langs alle natuur die Giethoorn te bieden heeft. De mooie grachten, bruggetjes, huizen etc. 

Fluisterboot

Met de fluisterboot ontdek je de mooie grachten die Giethoorn te bieden heeft. Maak kennis met de prachtige natuur waarbij het net lijkt alsof je in Venetië bent. Een stukje Nederland dat totaal niet Nederlands lijkt. Met de fluisterboot kun je verschillende arrangementen boeken, zodat je de volledige dag helemaal zelf naar wens kunt samenstellen. Met een arrangement hoef je je nergens druk om te maken, omdat alles voor je klaar staat en je niks meer hoeft te zoeken of te regelen. Het geeft je rust!

Reserveren

Wil je de mogelijkheden bekijken of gelijk een reservering maken voor een fluisterboot? Vergeet niet dat je ook een rondvaartboot kunt huren. Deze worden elektrisch aangestuurd dus je hoeft geen moeite te doen. Het enige wat je moet doen is genieten. Voor vragen en/of reserveren kun je bellen naar het volgende telefoonnummer: 0521 – 361 428.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.