Cursus zelfvertrouwen volgen

Vindt u het lastig om op een kalme en zelfverzekerde wijze voor uzelf op te komen? Of vindt u het lastig om dit te doen zonder de andere partij te kwetsen? Dan moet u zelfverzekerd en assertief worden. Dit kunt u doen met behulp van een gewone psycholoog, maar psycholoog Luchie gaat iets verder. 

Waarom Luchie?

Bij Luchie is uw psycholoog niet alleen uw psycholoog, maar ook uw coach. Op deze manier is de training intensiever en zal de kern meer worden. Hierdoor zal het doel sneller bereikt worden. Dit wordt mede bereikt door de ervaring en kennis die aanwezig is. Een manier waarop u snel zelfverzekerd wordt is een cursus zelfvertrouwen. Deze zal u ondergaan met behulp van een psycholoog. De training wordt door Luchie omschreven als ‘praktisch, persoonlijk en doelgericht’. Het onderwerp doelgericht heeft extra uitleg nodig. Het doel is namelijk niet voor iedereen precies hetzelfde. Daarom wordt er altijd rekening gehouden met uw persoonlijke doel. Na de training zult u voor uzelf op kunnen komen zonder hierbij andere mensen te kwetsen.

Ik wil een training volgen

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een cursus zelfvertrouwen, kunt u naar de website van Lucie gaan. Hier vindt u alle informatie en contactgegevens die u nodig heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.