Coating 51 van Spuiterij Geraerts

Bent u op zoek naar een professionele spuiterij waar u buizen kan laten coaten? Bij Spuiterij Geraerts bent u aan het juiste adres. Spuiterij Geraerts staat voor u klaar met verf en schilderwerk. U kunt hier terecht voor onder andere Coating 51. Deze coating is speciaal geschikt voor buizencoating.

De buizencoating van Spuiterij Geraerts

Bij Spuiterij Gaeraerts kunt u buiten laten coaten. Door buizencoating beschermt u verwarmingspijpen en dergelijke tegen roest en oxidatie. Jarenlang worden uw buizen beschermd. Ook zorgt het voor een betere warmteafgifte en een hogere lichtopbrengst. Spuiterij Geraerts verkoop coating 51. Deze coating is een combi verf van staalmenie en aflak in één. De coating is snel, makkelijk en veilig te gebruiken en geschikt voor onder andere: grond- en afdeklaag, verwarmingsbuizen, groeibuis, hijsverwarming, ijzerwerk en constructies. De coating is speciaal gekleurd waardoor er een heldere uitstraling en uitstekende dekkracht wordt gecreëerd.

Ga naar de site

Wilt u uw buizen laten spuiten door Spuiterij Gerearts of wilt u alleen producten bestellen in de verf webshop? Ga naar de site voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte en voor het volledige assortiment. Heeft u nog vragen over de producten of de spuiterij? Neem dan gerust contact op en zij helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.