Centenna levert Mobile IT

Bent u op zoek naar een aanbieder van een Mobile IT? Zoek dan niet verder. U bent bij Centenna geheel aan het juiste adres. Centenna begrijpt wat er komt kijken bij het maken van de juiste keuze voor een systeem voor uw apparaten. Onze resellers kunnen u informeren over de benodigde software voor beheer van tablets, de voor uw organisatie geschikte apparaten en de benodigde WiFi infrastructuur. De Mobile IT zorgt ervoor dat het aangenamer wordt om met meerdere gebruikers op een locatie te werken via een laptop/tablet of chromebooks. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De Mobile Device wagens, wandopbergsystemen en koffers

Centenna levert systemen waarmee u uw apparaten gemakkelijk kan opbergen, opladen, synchroniseren en eventueel kan transporteren. Deze systemen heten onder andere de iPadkar, de iPadtrolley, de Tabletkar, de laptopkoffer, de laptopkar, de Chromebooktrolley, de iPadlocker, de iPadkoffer, de iPadkast, de iPadopbergkast, de Chromebookkar, Cube of laptopkast. Voor een overzicht kunt u terecht op onze website.

 

De website van Centenna voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de Mobile IT? Of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over Centenna? Bezoek dan zeker de website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor Centenna? Schroom dan niet om contact met ze op te nemen. Ze helpen u altijd graag verder en voorzien u van de informatie die u zoekt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.