Casier a vin legt jouw wijn plat

Een wijnrek staat niet alleen bourgondisch in het interieur, het heeft ook een praktische functie. Want wist je dat wijn plat moet liggen? Het is beter om wijn niet rechtop op te bergen maar liggend te bewaren, daarom zijn natuurlijk ook ooit de wijnrekken ontstaan. En hoewel een wijnrek steeds meer wordt gezien als een onderdeel van het interieur is het dus ook nuttig. Ook een wijnrek kopen? Doe dat bij deze webshop.

Wat is Casier a vin?

Deze webshop verkoopt uiteenlopende soorten wijnrekken. Deze wijnrekken kan je gebruiken om je wijn in op te bergen. De wijnrekken zijn allemaal van hout en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Afhankelijk van je smaak en de mogelijke opbergruimte kies je een passend wijnrek. De wijnrekken worden in losse delen verstuurd en kan je eenvoudig zelf in elkaar zetten. Kies voor blank hout of gelakt in diverse tinten, zo koop je een wijnrek wat bij de rest van het meubilair past.

Ga naar de webshop!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gewoon een kijkje in de webshop en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment. Ook lees je er alles over het ontstaan en de fabricage van de wijnrekken. En koop voor jezelf een mooi etagere a vin!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.