Behoud de controle met een goede thermometer

Bent u werkzaam in de horeca? Verkoopt u eten of werkt u in een restaurant? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk voedselveiligheid is. Niet alleen om aan de voorwaarden te voldoen om voedsel te mogen verkopen is het belangrijk, maar zeker ook omdat het de gezondheid van uw klanten kan schaden. En natuurlijk wilt u dat voorkomen. Daarom is het belangrijk om voedsel onder de juiste omstandigheden te bewaren. Het controleren van de temperatuur is een stuk eenvoudiger met een voedselthermometer.

De juiste omstandigheden voor uw voedsel

Om bijvoorbeeld warm vlees te mogen verkopen mag het niet boven of onder een bepaalde temperatuur verwarmd worden. Om dit te controleren is het handig om gebruik te maken van bijvoorbeeld een speciale vleesthermometer. Deze kan u een gedeelte in het vlees steken waardoor u de juiste temperatuur meet. Mocht u controle krijgen, dan weet u altijd zeker dat u goed zit! En natuurlijk dat de voedselveiligheid niet in het geding komt!

Meer weten over Gullimex?

Behalve handige vleesthermometers kan je nog veel meer kopen op deze webshop. Het werken in de food sector wordt zo net een beetje gemakkelijker gemaakt. Benieuwd wat ze voor u in petto hebben? Bezoek de webshop vandaag nog!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.