Begeleiding tijdens uw zwangerschap

Bent u zwanger? Dan moet u op zoek gaan naar een verloskundige praktijk. Een verloskundige begeleid u tijdens uw zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Een verloskunde controleert het verloop van de zwangerschap, wanneer dit niet op een normale wijze verloopt word u door verwezen naar een specialist. Daarnaast biedt een verloskundige begeleiding tijdens de bevalling en hierbij het kindje zo voorspoedig mogelijk geboren laten worden. Ook controleert een verloskundige tijdens de kraamtijd de gezondheid van moeder en kind, bijvoorbeeld of de baarmoeder goed hersteld. Neem is een kijkje op de website van Otis verloskundigenpraktijk Den Haag.

Waarom kiezen voor verloskundigenpraktijk Otis?

Bij Otis krijgt u meerdere controles tijdens uw zwangerschap zodat wij er van verzekerd zijn dat als er iets mis is we er zo snel mogelijk achter kopen. Ook krijgt u randwoorden op al uw vragen, onze verloskundigen zijn zo opgeleid op al uw vragen antwoord te geven. Verloskundigenpraktijk Otis kan aantoonbare kwaliteit tonen en staat geregistreerd bij KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen.

Inschrijven bij dé verloskundigenpraktijk van Den Haag

U kunt uzelf gemakkelijk inschrijven bij Otis door het inschrijf formulier in te vullen op de website. Wanneer u vragen hebt kunt u ook een kijkje nemen op de website, wilt u liever een persoonlijk antwoord? Neem dan contact op via telefoon, een van de verloskundigen Den Haag zal u dan verder helpen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.