Begeleiding bij uw scheiding

Wanneer u gaat scheiden is het fijn om ondersteund te worden door een deskundig scheidingsbemiddelaar. Bij een scheiding moet u de juiste beslissingen nemen en dat is vaak moeilijk en ingrijpend. Een deskundig scheidingsbemiddelaar weet precies hoe u hiermee om moet gaan en helpt u daarbij. Deze bemiddelaar is neutraal en helpt bij het bedenken van oplossingen. Bij Het ScheidingsHuys bent u aan het juiste adres. Hier wordt u op de juiste manier begeleid bij uw scheiding.

Zaken bij een scheiding

Bij een scheiding komt veel kijken. Er komen allerlei praktische zaken aan bod, waaronder de financiën, alimentatie, verzekeringen en juridische aspecten. Deze zaken moeten zo goed mogelijk geregeld worden en daarbij krijgt u begeleiding van Het ScheidingsHuys. Er wordt een persoonlijk stappenplan voor u gemaakt om het proces zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen. Op deze manier kunt u precies zien wat er al geregeld is en wat er nog geregeld moet worden.

Meer informatie over Het ScheidingsHuys

De scheidingsbemiddelaar komt bij u thuis of op locatie bij u in de buurt om alle zaken te bespreken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over Het ScheidingsHuys? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar in Utrecht of in één van de andere steden.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.