Bedrijfsfraude?

Heef u het idee dat er binnen uw bedrijf sprake is van onrechtmatig ziekteverzuim, schending van overeenkomsten of fraude? Dan zou uw dit heel serieus moeten nemen. Als u dit niet zelf op kunt lossen, zult u een bedrijfsrecherche in moeten schakelen om uw twijfels in zekerheid om te zetten.

Rebuss bedrijfsrecherche

Rebuss is recherchebureau Smits en Schmidt. Rebuss is een expert op het gebied van bedrijfsfraude oplossen. Dit kan uiteenlopen van onder andere verschil in de kas tot onterecht ziekteverzuim, hypotheekfraude en woonfraude. De medewerkers zijn betrouwbaar en competent. De specialistische rechercheurs werken duidelijk en helder. De rapportages van het onderzoek zijn altijd juridisch onderbouwd. Daarnaast zijn de resultaten altijd doeltreffend. Niet geheel onbelangrijk is dat Rebuss en alle werknemers beschikken over verplichte vergunningen en legitimaties. Bescherming van uw privacy belangen zijn voor de rechercheurs altijd het belangrijkste. Door de vele ervaringen van het recherchebureau, weten de rechercheurs als geen ander dat een bedrijfsfraude zaak oplossen meer is dan alleen feiten opsporen. Er zijn mensen bij betrokken en emoties kunnen opspelen. Rebuss houdt hier rekening mee.

Contact opnemen

Als u een vermoeden heeft van bedrijfsfraude binnen uw bedrijf, wees dan niet bang om een afspraak te maken. Op de website is het mogelijk om u anoniem te melden als u dit wenst. U kunt Rebuss via telefoon, e-mail of het contactformulier bereiken als u nog vragen heeft na het lezen van de informatie op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.