Bedank iemand met een bloemetje?

Een bedankje is altijd erg lief en zal zeker gewaardeerd worden! Er zijn genoeg redenen waarom u iemand wilt bedanken. Bijvoorbeeld uw ouders voor een bijdrage, uw baas voor een promotie, uw zus voor het oppassen op uw kat terwijl u op vakantie was of omdat iemand u zo goed heeft geholpen bij iets. De firma BoeketCadeau.nl verstuurt graag bedankt bloemen op een door u gekozen afleveradres. Wanneer u voor 12.00 uur bestelt worden de bedankt bloemen dezelfde dag nog bezorgd.

Bloemen voor een verjaardag?


Voor prachtige boeketten en cadeaus voor een verjaardag bent u bij het bedrijf BoeketCadeau.nl geheel aan het juiste adres. U vindt hier een heel mooi assortiment. Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om iemand te verrassen met bijvoorbeeld mooie verjaardag bloemen. Verjaardag vergeten? Geen paniek! Het is namelijk mogelijk om de bloemen op dezelfde dag te bezorgen door een plaatselijke bloemist, wanneer u besteld voor 12.00 uur.

Een persoonlijke boodschap toevoegen?


Een bosje bloemen is natuurlijk al een hele leuke verassing op zich. Maar u kunt het nog persoonlijker maken door er bijvoorbeeld een kaartje bij te doen. Het maakt het cadeau tevens origineel. U heeft bij BoeketCadeau.nl ook de optie om het cadeau anoniem te laten bezorgen. BoeketCadeau.nl verstuurt geen factuur.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.