Acupunctuur in Zutphen

Wanneer u klachten heeft, kan acupunctuur een oplossing zijn. U kunt last hebben van veel stres en vermoeidheid of van veel hoofdpijn bijvoorbeeld. In die gevallen kan acupunctuur een goede aanvulling of versterking zijn om van uw klachten af te komen. Bij HeelHuus Gezondheidscentrum Zutphen bent u aan het juiste adres voor acupunctuur in Zutphen.

Het HeelHuus

Bij het HeelHuus werken acupuncturisten met veel ervaring en kennis in de traditionele Chinese geneeskunde. Zij werken samen met u aan de verbetering en het herstel van uw klachten. Bij klachten kunt u denken aan: chronische stress, vermoeidheid, menstruatieklachten, zwangerschapsklachten, slaapproblemen, hoofdpijn en buikpijn. De acupuncturisten hebben ieder hun eigen specialisme. Ze werken met hele dunne en pijnloze naalden. Het lichaam wordt zo gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. U krijgt ook een advies over voeding, meditatietechnieken en leefgewoontes om uw energie weer te verhogen.

Informatie over de mogelijkheden

U staat bij het HeelHuus centraal en zij willen u graag helpen bij uw klachten. Uw klacht kan worden behandeld en de oorzaak kan worden achterhaald. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum Zutphen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met het HeelHuus voor acupunctuur in Warnsveld en Zutphen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.